Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, sıkıntılarının artacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler farklı fırsatları önünüze çıkarabilir.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments