Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kazancının çoğalacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız sizi mutlu eden kişiler, yerler veya olaylarla aranıza girebilir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, özlemlerini bitireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kişinin güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, bol nimete kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments