Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek çok büyük zararlar edeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek bolluk ve bereket geçireceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski fotoğraf görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski fotoğraflarını görmek başarılı işlere imza atılacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments