Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, bol para kazanacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek patron koltuğuna yükseleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, verimliliğinin de artacağına delalet eder.

Rüyada manzara fotoğrafı çekmek çok başarılı adımlar atacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza delalet eder.

Rüyada güneşin fotoğrafını çekmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin fotoğrafını çekmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments