Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını gördüyseniz:

  • Atlanan detaylar sorun olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, düşmanlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski bir fotoğraf görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, darlığa düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments