Rüyada eski sevgiliyi kavga etmek

Rüyada eski sevgiliyi kavga etmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, yarar getireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kavga etmek gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle kavga etmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi kavga etmek yaşamının da düzene gireceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments