Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, şansa, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Romantizme zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek kırgınlıkların sona ereceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski arkadaşla kavga ettiğini görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ettiğini görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin kavga ettiğini görmek kazancının iki kat artacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada iki sevgilinin kavga ettiğini görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin biriyle kavga ettiğini görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments