Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek

Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdeki şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili kavga etmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek büyük tartışmaların yapılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, şansın önünün kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili için kavga etmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi kavga etmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments