Rüyada sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek

Rüyada sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Rüyada eski sevgilisiyle kavga etmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili kavga etmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi kavga etmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, büyük mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments