Rüyada eski sevgilisiyle kavga etmek

Rüyada eski sevgilisiyle kavga etmek sahip olduklarının eksileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla seyahat etmenin, rekabetçi veya mücadele gerektiren ortamların sağlığınıza olumsuz etkisi olabilir, biraz yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada eski sevgilinin kavga ettiğini görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgilinin kavga ettiğini görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisiyle kavga etmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi kavga etmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili için kavga etmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments