Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, gülüp eğleneceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, hayra ve esenliğe işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına yorulur.

Rüyada köpekleri kavga ederken görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, haberler alacağına işarettir.

Rüyada birini kavga ederken görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kısmetlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments