Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik birkaç değişiklik yapılması gerekebilir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak hayallerine ulaşacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments