Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, sorunların tamamen biteceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz yapıda olacağınız için harcamalarınıza hiç önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, alım zorluğu yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin babasıyla konuşmak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak ona emek vereceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle internette konuşmak borca batacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aynur Atasoy

Rüyamda eski sevgilimin babası ile köyümüzdeyiz sohbet ediyoruz çok iyi bana karşı ve köyleri seyrediyoruz ona köylerin kendisine ne ifade ettiğini soruyorum gün boyu onunla zaman geçiriyorum ve kendisine daha önce cumhurbaşkani adayı olduğunu keşke kazansaydınız diyorum o hayvanları otlatiyor ben de arkadaşlarımın yanındayım daha sonra olduğum yerde uyuyorum