Rüyada eski sevgiliden konuşmak

Rüyada eski sevgiliden konuşmak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Rüyada eski sevgiliyi konuşmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak yüksek tahsil yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle konuşmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili hakkında konuşmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle konuşmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments