Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, yükünün azalacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, haneye dertlerin gireceğine  işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak ettikleri duanın kabul olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, borçların hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, planların aksayacağına yorulur.

Rüyada eski eşle telefonda konuşmak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments