Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yalan söylemeyeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, alışveriş yapacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak borçluysa borcunu ödeyeceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak derde ve kedere düşeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili için ağlamak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak ters giden işlerin düzeleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments