Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, karısının çok mutlu olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak gördüyseniz:

  • Diğerleri bazı olaylardan büyülenmiş olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak kötü günlerin geride kalacağına, bir organizasyona katılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili kaçmak günah işleyeceğine, patron koltuğuna geçeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisinden kaçmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye kaçmak hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments