Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, o kapıyı kapatacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin olası sonuçlarını doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin telefonunu karıştırmak sıkıntılardan kurtulmaya, isyan edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, her şeyin yenileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefon almak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak sorunların hallolacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments