Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi telefonla aramak bolluk ve bereket yakalayacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin telefonla aradığını görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi aramak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili aramak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, birlikte kâh ağlayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili aradığını görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments