Rüyada eski sevgiliye telefon vermek

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yeni planlar yapacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek gördüyseniz:

  • Duygusal veya materyal bir ilişkinin bozularak negatif veya pozitif her hangi bir sonucun alınması gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak yaşam enerjisine kavuşacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye telefon etmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments