Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak yenileneceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak gördüyseniz:

  • Leoparın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yüküne ortak olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin numarasını görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin telefon numarasını görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada telefon numaranı vermek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına alamet eder.

Rüyada birisine telefon numarası vermek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada telefon numarası vermek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işarettir.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, sağlık ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments