Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek

Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek sıkıntıların son bulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızın maddi anlamda olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliye telefon vermek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, rızkın ve kazancın artacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliye telefon etmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden telefon numarası almak düşmanlarını alt edeceğine, kötü yönde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye telefon açmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak sıkıntıların bir anda biteceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments