Rüyada eski sevgiliden telefon almak

Rüyada eski sevgiliden telefon almak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden telefon almak gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye telefon etmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefon numarasını görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments