Rüyada eski sevgilinizi öpmek

Rüyada eski sevgilinizi öpmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, çeşitleneceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinizi öpmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek feraha ermeye, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek muradın yerine geleceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye öpmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini öpmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments