Rüyada eski patronun elini öpmek

Rüyada eski patronun elini öpmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski patronun elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya konular yaşam tarzınıza hitap etmiyor olabilir.

Rüyada eski patronun elini öpmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalettir.

Rüyada patronunun elini öpmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada patron eli öpmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada patronun elini öpmek ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kudreti ve cesareti bulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada eski kaynananın elini öpmek ruhunun şifa bulacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada patron öpmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments