Rüyada eski sevgiliyi öpmek

Rüyada eski sevgiliyi öpmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, işlerine yeni işler katacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek gördüyseniz:

  • Eğitim alanında da hareketlilik var.

Rüyada eski sevgilisini öpmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek bunun da geleceğine, hayırlı kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye işarettir.

Rüyada eski sevgilinin elini öpmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini öpmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments