Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına inanılır.

Rüyada sevgilisini sarilmak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada vefat etmis birine sarilmak zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet eder.

Rüyada düsmanla sarilmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Rüyada soğan sarimsak görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada altin sarisi rengi görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına yorulur.

Rüyada kefene sarilmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kirmizi ve sari gül görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments