Rüyada eski sevgili öpmek

Rüyada eski sevgili öpmek mali krize gireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, şan şöhret kazanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, başarısının çoğalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili öpmek gördüyseniz:

  • Normalden daha sosyal veya samimi tutumlar içine girmeniz gerekebilir.

Rüyada eski sevgiliye öpmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, istenmeyen olayların olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi öpmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili öpmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, başarılarını ispat edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudaktan öpmek bol rızık elde edeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek hedeflere ulaşamayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek ayrılanların kavuşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments