Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinin boyundan öpmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi boyundan öpmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, malının da hiç olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin annesini öpmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizi öpmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisini öpmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments