Rüyada annesinin içki içtiğini görmek

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada annesinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada içki içmemek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, şansının her zaman yaver gideceğine delalettir.

Rüyada içki içen erkek görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini içki içtiğini görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada içki içtiğini söylemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayaz

Rüyamda annem alkol ile birlikte meyve suyunu karıştırıyordu. İçki olduğunu içmemesini söyledim. Beni dinlemedi. İçti. Yüzü de asık ve umursamaz gibiydi. Hayır olsun.

Ayaz

Teşekkür ederim. ️