Rüyada birini içki içtiğini görmek

Rüyada birini içki içtiğini görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, el üstünde tutulacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Rüyada birini içki içtiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Rüyada içki içmeyi görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine delalettir.

Rüyada içkiyi içmemek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, özgüveninde artış yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının içki içtiğini görmek heveslerinin biteceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin içki içtiğini görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içip kusmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments