Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kendini içki içerken görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sağlıklı bir kişi olmaya alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının içki içtiğini görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına inanılır.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü içki içerken görmek çalışıyorsa terfi alacağına, zorlukları aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments