Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Olumsuz giden şeyleri olumluya çevirmenize yardım edecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak kişinin gönlünün ferahlayacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak çok iyi sonuçlar vereceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments