Rüyada içki içmemek

Rüyada içki içmemek edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine olan güvenin artacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada içki içmemek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Rüyada içki içip namaz kılmak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kocasını içki içerken görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, rahat nedir öğreneceğine yorulur.

Rüyada babayı içki içerken görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zorla içki içirmek çok zor günler yaşayacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin içki içtiğini görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak gözünün de gönlünün de doyacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Erdem

Rüyamda içki içilen bir ortamdayım bira bardakları görüyorum hatta bana da soruluyor içer misin diye? Ben de içerim diyorum sonra ben ne diyorum ya diyorum ben içki içen biri değilim içmem diyorum

Erdem

Allah razı olsun sağolun