Rüyada eşinin suda boğulmak

Rüyada eşinin suda boğulmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin suda boğulmak gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada eşinin suda boğulduğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin suda boğulmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suda boğulmak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının suda boğulduğunu görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına işarettir.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada suda boğulmaktan korkmak borçlarını ödemeyi başaracağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek yarınlara bakacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments