Rüyada bulanık suda boğulmak

Rüyada bulanık suda boğulmak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, ticarete atılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda boğulmak gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda boğulmak gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, neşeli zamanların yaşanacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda kalmak geniş bir ev satın alacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda kaybolmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda batmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments