Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmaktan çekinmeyin karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek maneviyata yöneleceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments