Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, üzücü haberler alacağına, iyi bir kariyer edineceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak patlama noktasına geleceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işarettir.

Rüyada boğulan birini kurtarmaya çalışmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulurken kurtarılmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada birini boğmaya çalışmak üzüntüden sonra ferahlamaya, küs kimselerin barışacağına delalet eder.

Rüyada yılanı boğmaya çalışmak yeni işlerin geleceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu boğmaya çalışmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, işveren pozisyonuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda boğulmak ölmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments