Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek ağız tadının bozulmayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine delalettir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, esenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulmuş görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, evliyseniz eşle iyi geçime işaret eder.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun suda boğulmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, rahat bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına alamet eder.

Rüyada kendini suda boğulurken görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments