Rüyada başkasının suda boğulduğunu görmek

Rüyada başkasının suda boğulduğunu görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada başkasının suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, yeni bir araba satın alınacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınının suda boğulduğunu görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına delalettir.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada karanlık suda boğulmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada suda boğulan bebek görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalettir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak eğlenceli günlere kavuşacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Rüyada mavi suda boğulmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments