Rüyada eşinin parmağında alyans görmek

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, işinin en iyisi olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, maddi açıdan ferahlamaya, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Basit bir işlem bile içinden çıkılmaz anlaşmazlıklar haline girebilir.

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orta parmakta alyans görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet eder.

Rüyada parmağa alyans takmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek endişelerinden kurtulacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işarettir.

Rüyada erkek parmağında alyans görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments