Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Veya duygularınızı benliğinizden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek bir araya geleceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin alyans taktığını görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının parmağında alyans görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada parmağında altın alyans görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments