Rüyada erkek parmağında alyans görmek

Rüyada erkek parmağında alyans görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek parmağında alyans gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek devlete hizmet etmeye, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek parmağında alyans görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek çok pişmanlık duyacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulur.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, maddi gücünün azalacağına yorulur.

Rüyada kızının parmağında alyans görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada parmağa altın alyans takmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments