Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans gördüyseniz:

  • Özel bir macera yaşamak istiyorsanız çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına inanılır.

Rüyada parmağa altın alyans takmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında altın alyans görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, doktordan doktora koşturacağına delalet eder.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına tabir olunur.

Rüyada erkek parmağında alyans görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments