Rüyada parmağa alyans takmak

Rüyada parmağa alyans takmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağa alyans takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada parmağa altın alyans takmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına yorulur.

Rüyada parmağa alyans takmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağına alyans takmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada sol parmağa alyans takmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin parmağında alyans görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bazı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments