Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının da bozulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Sakin davranıp, olayları kendi akışı içinde hür bırakmalısınız.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek işlerinin baltalanacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada erkek parmağında alyans görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına yorulur.

Rüyada kızının parmağında alyans görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağında alyans yüzük görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, bir daha kopmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek kötülüklerden uzak olacağına, haksızlıklara uğranılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments