Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, hızlanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden düşürülmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulur.

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments