Rüyada merdiven düştüğünü görmek

Rüyada merdiven düştüğünü görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, ele geçen parada artış olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşürülmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden düşeni görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments