Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, düşmanından uzak olacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden düşen birini gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almaya veya size ek sorumluluklar yüklemeye çok hevesli kişilere ödün vermemelisiniz.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek onların kıymetini bileceğine, hayatının zorlaşacağına inanılır.

Rüyada merdivenden düşeni görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek insanları kıracağına, üzeceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına işarettir.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerken görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments