Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, en pahalı evlerde oturacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi konularda risk almamalı, bütçeniniz aşacak harcamalar yapmamalısınız.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerken görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, ayağa kalkacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, elindekileri de kaptıracağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments